За рамки

Наталка Бойченко
Ми з тобою не станем іншими -
Будем жити у заданій площині.
Свої шанси на щастя не збільшити –
Так потрібне тобі і мені.

Вихід з рамок вважається втечею,
Такий ризик не вартий бонусів.
Мати осуд від натовпу звичного –
Найстрашніший з можливих описів.

Краще рухатись слідом за течією –
Буде менше кутів і порогів,
Щоб, бува, не назвали втечею
Наше прагнення мрій і перемог.