Обумовленiсть дiй i вчинкiв

Катерина Жебровська
Обумовленість дій і вчинків,
Обумовленість слів і кроків,
Обумовленість поведінки,
Як іржа, роз’їдає роки.

Неминучість висить над Світом,
Неминучість турбот і скорботи.
Прохромила Життя, мов дротом,
Неминучість, приправлена потом.

Необхідність димить в обличчя.
Необхідність паплюжить Дороги.
Необхідність нівечить, давить,
Замасковує двері й пороги.

Радість, Воля, Любов і Спокій
Розкривають Життєву Силу,
Що веде до Яскравого Шляху,
У промінні Творця-Світила.

15.06.2012