Гаепл м мине

Разина Кинзябулатова
Узган гомер кире кайтмый,
Аккан сулар акмый кирег;,
Сагынып -сагынып берк;н иск; алса; да,
Мин килм;мен сине; яны;а.
Гаепл;м; мине, гаепл;м;,
Язмыш бел;н  булмый узышып,
Юлда аунар яфрак кебек,
Калды с;ю артта тузышып.
Ятим калды узган к;нн;р,
Улый кебек артта уксенеп,
Гаепл;м; мине, гаепл;м;-
Мин ;зем д; яшим тилмереп…
Мин ;зем д; ике кулым сузып,
Мескен торам юлда зарыгып.
Бушап калган к;;елем;
Сабырлыклар сорыйм ялварып..
Гаепл;м; мине, гаепл;м;...
;рни й;р;к, ;ан сызлый...
“Сакламады;...Якламады;...”-
;крен ген; й;р;к  пышылдый...