Вiдклали золото на осiнь?

Зозуля Юрий Павлович
хмари припадуть там рясно
стиглими дощами...

і себе не вкажуть вчасно
небо зо свічками...

й вітер вже ніщо не всушить;
ні зорю, ні сонце...
               
сим потопом — осінь рушить               
в двері, а й віконце...

земних й вищі, нижчі ж неба, —
аж!!!   — й заполоняє...
               
та на все, бо все i треба, —               
на золото грає!!!