Я завжди пам ятатиму очi

Катерина Жебровська
Я завжди пам’ятатиму очі,
Не забуду усмішку привітну,
Я завжди пам’ятатиму голос
І обійми теплі, як літо.

У потоці Любові і Світла
На Землі і в Небесних висях
Кожен з нас лине в мандрах Світом…
Ми зустрінемось згодом, якось.

Очі в очі, вбираючи єдність,
Через вдячність і розуміння
Ми ввійдемо у чисту ясність
Сонце-Богового проміння.

Ми примножимо нашу силу
І підемо Шляхами новими,
Привітаємо Світлі Душі
І Любов’ю з’єднаємось з ними.

13.04.2012