ВдАлнкидоЯреми

Миша Стан
Від А(лінки) до Я(реми)...

Твоя рука в моїй долоні
 Моя душа в твоїм полоні
 Тримай мене завжди за руки
 Щоб не було у нас розлуки

 Ловлю себе на думці уже вкотре
 Що з тобою мені дуже добре
 Словами почуття мої не передати
 Буде потім на старість що згадати

 Ти повелителька серця мого
 І на цім світі я хочу лише одного
 Вірою і правдою тобі служити
 Зрозумій Алінко що не можу я без тебе жити
 
Зрозумій що ти мені потрібна
 Тепер для мене ти сама рідна
 І без тебе свого я життя не уявляю
 Бо безумно я тебе кохаю

 Ти послана для мене небесами
 Із зеленими очима і золотими волосами
 І в твої зелені бездонні очі
 Я хочу дивитися всі дні і ночі

 Лише про тебе всі думки мої і мрії
 Твоя усмішка наче сонце гріє
 Вона розтопила моє серце холодне
 Таке спрагле і любові голодне

 Я хочу віддати тобі належне
 Моє кохання до тебе безмежне
 Тільки ти прийми моє кохання
 Це одне-єдине моє прохання

 Бо на світі ти одна така єдина
 Ти найдорожча мені людина
 Я люблю тебе Алінко Яремо
 Та надіюся що не даремно?

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 15 января 2013 г.