ОС НЬ

Миша Стан
ОСІНЬ

А за вікном вже осінь
 Та не можу я збагнути досі
 Що закінчилось тепло
 І уже не буде як колись було

 Осінь пора холоду й дощів
 Останнє листя падає з кущів
 А я не маю де зігрітись
 Бо нам більше не зустрітись

 Я не вірив та казали мені
 Що прийдуть ці холодні дні
 Та не чекав я їх восени
 Та бачу що приходять вони

 Та я ті дні назад не поверну
 Не повернеться осінь у весну
 Не повернешся ти до мене знов
 Мовчки померла наша любов

 А я хотів я так хотів
 Повернути пташок спів
 Та полетіли всі вони у теплий край
 Пеклом став тепер для мене рай

 Бо тепер не маю я нічого
 І жити мені нема заради чого
 Мучать душу ці сірі дні
 Ех якби ти знала важко як мені

 Та не маю я кому відкрити душу
 Тож сам усе терпіти мушу
 Та вже закінчуються сили
 Та ми самі своє щастя відпустили

 Не поверну назад я навіть 5 хвилин
 А тим більше зупинити часу плин
 Осінь в свої права вступила
 Та від цього легше мені не наступило

 Автор: Михаил Стан, Россия, МО, автомагистраль М30, 10 октября 2012 г.