VSна

Миша Стан
VSна

Весна уже закінчилась давно
 Та в голові моїй лише одно
 Не можу я ніяк забути
 Мрії ті що їм не збутись

 Була весна і сакури цвіли
 А ми так щасливими були
 Ти і я Ужгород і сакур цвіт
 Милий був мені тоді весь світ

 Грав на сонці Уж тоді
 Та наше щастя розчинилось у воді
 Кохання наше віднесла вода
 Ось у цьому вся біда

 А я думав що так буде завжди
 І не чекав ніякої біди
 А біда прийшла з розлукою
 Стала весна для мене мукою

 За ці усі три місяці
 Не було усмішки на моїм лиці
 Був сум і відчай у очах
 Не міг я спати по ночах

 І так пройшла мені весна
 Три місяці були без сна
 І ніщо мені не треба було
 Бо ти мене забула

 А я сильно так кохав тебе
 Що виконав би бажання твоє любе
 Та ти мені шансу не дала
 І зірка HR'а в небі осталась

 Ось уже падає сакури цвіт
 А ти мені шлеш привіт
 Через Facebook ОдноКлассники Контакт
 На жаль такий сумний факт

 Тупо так весна пройшла
 Бо ти іншого знайшла
 А листя на деревах хочу чи не хочу
 Нагадує мені твої зелені очі

 Весна пройшла а далі жити треба
 Зірка HR'a мені світить з неба
 Вона на мене дивиться ночами
 Твоїми зеленими очами

 Розбилися мої рожеві мрії
 І не маю більше я уже Надії
 Ужгород украв її у мене
 Тепер чуже моє щастя зелене

 Весна пройшла і Бог з весною
 Та що буде тепер зі мною
 Хто буде з тобою Надя?
Ростислав Малаховський чи інший "дядя"

Автор: Михаил Стан, Россия, МО, г. Истра, д. Кострово, "Белые Росы", 30 сентября 2012 г.