МММ Мо й Мам Маш

Миша Стан
МММ (Моїй Мамі Маші)

Я щасливий бо я маю маму
 Саму добру саму кращу саму-саму
 Моя мама сильно мене любить
 Обійме поцілує і ніжно приголубить

 За вас мамо Богу я молюся
 Я вас дуже втратити боюся
 Бо ви на світі така одна-єдина
 Ви найдорожча мені людина

 Я щасливий що у мене мама є
 Мама то для мене щастя моє
 Мені так добре коли ви зі мною
 Завжди: весною літом восени і зимою

 Пробачте мамо що вас іноді не слухав
 І поради ваші пропускав повз вуха
 Я зрозумів що помилявся я тоді
 Та ви не залишали мене самого у біді

 Ви були зі мною увесь цей час
 Ось за що так сильно я люблю вас
 І які б не були в мене на життя плани
 Я завжди повертатимусь до мами

 Ви пробачте що не говорю вам слів ласкавих
 І не приношу вам в ліжко кави
 А ви весь час турбуєтесь про мене
 І коли хворію і коли здоровий моя нене

 Хочу поцілувати ваші золоті руки
 Вони пізнали стільки муки
 Пробачте за недоспані ночі
 За дні важкі і виплакані очі

 Знайте мамо я горджуся вами
 Кращої за вас немає мами
 Нема ніде на світі
 Це вам говорять ваші діти

 Ви не просто мама а мама-героїня
 І всі повинні знати ваше ім'я
 А вас звати Стан Маша
 А ми щасливі що ви мама наша

 Нас у вас шестеро діточок
 Троє синів і троє дочок
 Іван Міша Вася Мар'яна Света і Віка
 А ще ви маєте люблячого чоловіка

 Мамо ви для мене є авторитет
 Я буду берегти вас як раритет
 Тільки з вас буду брати я приклад
 Бо ви вмієте дати всьому лад

 Поки ви живі моя мамо
 Я хочу бути з вами
 Бо я є ваше дитя
 І без вас пустим буде моє життя

 І що б не сталося що б не було
 Нам мама даруватиме тепло
 І безмежну любов свою
 Ось за що я маму так люблю

 Нема (на світі) більшої любові ніж у мами
 Не вірите? Переконайтесь самі
 Більшою на світі бути може
 Тільки любов Божа

 Поки ви живі моя мамо
 Я буду любити вас так само
 Бо ви це заслужили
 І хочу я щоб ви вічно жили

 Мамо моя мамочко
 Ви для мене наче сонечко
 Не тільки світите а й грієте
 Бо лише ви це робити вмієте

 Автор: Михаил Стан, Россия, МО, г. Истра, д. Кострово "Белые Росы", 24 сентября 2012 г.