Минай

Миша Стан
МИНАЙ(є)

Час іде життя минає
 Я згадаю дні проведені в Минаї
 Згадаю усміхнуся на хвилинку
 Пригадаю як зустрів я свою половинку

 Було розчарування було горе
 Та зате було кохання море
 Та що там море безмежний океан
 Надія Голош і Міша Стан

 За ці три безцінних місяці
 Не зникала усмішка на моїм лиці
 Я вперше був щасливий у житті
 Ех як хотів би я назад вернути дні оті
 
Усе що я хотів я мав тоді
 Ти була зі мною поруч у радості й біді
 Ти подарувала кращі спогади мені
 Я буду їх пам'ятати до кінця своїх днів

 Тепер я вже не уявляю себе без тебе
 Лише ти - це все що мені треба
 А більше нічого не треба мені
 Таку як ти я бачив лише у сні

 Ти є була і залишилася моєю мрією
 Такою близькою і недоступною Надією
 І не раз я плакав серед ночі
 Через твої красиві зелені очі

 Бо не хочеш ти не хочеш моєю бути
 А я не можу повір тебе забути
 Бо ти є на світі найгарніша
 Це тобі говорить Стан Міша

 Час минає та тільки не любов
 Спогади приходять знов і знов
 Приходить спогад і не минає
 Тому що сильно я тебе кохаю

 Автор: Михаил Стан, с. Угля, 27 апреля 2012 г.