Щастя нашого зак нчуються дн...

Миша Стан
Щастя нашого закінчуються дні...

Я не буду плакати плакати
 Та сльози будуть капати капати
 Щастя нашого дні скінчилися
 Та любов цінувати ми навчилися

 Ось добігають дні останні
 А я зізнаюсь тобі в коханні
 Так наче востаннє тебе бачу
 В мене сльози на очах та я не плачу

 Важко мені важко на душі
 Та мушу я піти від Надюші
 Надько за все мені пробач
 Витри сльози сонечко не плач
 
Це я в твоє життя заліз
 Знаю я не достойний твоїх сліз
 Я винуватий в даному випадку
 Бо я тебе покидаю Надько

 Пробач мені і зрозумій Надько
 В нашому житті не все так гладко
 Все не так як би я дуже хотів
 Та ліміт мій давно вже пролетів

 Я не такий як інші я не з тих
 Та довести це я тобі не встиг
 Я з'явився пізно у твоїм житті
 І тепер пропаду зникну в небутті

 Адже не потрібен тобі я
 Забудеш скоро ти моє ім'я
 Адже мало все так статися
 Що довелося нам розстатися

 Тільки більше ти уже не плач
 І не проси мене пробач
 Бо щастя нашого закінчилися дні
 Все пройшло і ми залишились одні

 Автор: Михаил Стан, с. Угля, 23 апреля 2012 г.