Так як...

Миша Стан
Так як є...

Іномарки жовтої в мене нема
 І не маю на рахунку я грошей
 Так що вибирай тепер сама
 Бо маю я любов одну лише

 Я не такий багатий щоби кожного ранку
 Тобі дарувати букет троянд
 Я не маю рахунку в швейцарськім банку
 І не маю картки MasterCard

Я ж не стану тобі брехати
 Бо нема чого мені гріха таїти
 Я не маю двоповерхової хати
 І не маю вілли на Таїті

 Я не мажор не синок депутата
 Я звичайний сільський хлопець
 У мене звичайні мама і тато
 Я говорю тобі усе до подробиць

 Я знаю що я не достойний
 З тобою навіть поруч стояти
 Бо вигляд у мене не дуже пристойний
 Тож можу помріяти тільки що будеш моя ти

 Ти маєш кілограми золота і діамантиків
 А тато задарував новеньке Ferrari
Чого ти так жорстока до таких як я романтиків
 Ніколи нам тоді не бути з тобою в парі

 Краса твоя в повному розквіті
 Та ніщо тебе вже не цікавить
 Ти спробувала вже всього на світі
 А я запропонувати можу хіба що чашку кави

 Я розумію що цього замало та що вдію
 Якщо в кишені моїй ні гроша
 Коли я з тобою я дуже радію
 Бо є в мене серце і добра душа

 Усе що ти хочеш усе в тебе є
 А я не маю не маю нічого
 Та віддам тобі навіть серце своє
 Та для чого воно тобі для чого

 Та нав'язуватися тобі я не стану
 Бо якщо сильно любиш то відпусти
 І навіть якщо догори все ногами стане
 У серці моєму зостанешся ти

 Якщо у тебе не буде щастя
 А щастя за гроші ти не купиш
 Скажи навіщо тобі тоді багатства
 Адже ніколи уже ти не полюбиш

 Так що вибирай тепер добре вибирай
 Зі мною горе і радість чи з ним пекло і рай
 Адже від твого вибору залежить
 Кому тепер серце твоє належить

 Автор: Михаил Стан, г. Ужгород, 22 января 2012 г.