Над я Голош

Миша Стан
Надія Голош


Якщо колись моєю ти Надія станеш
 Про розлуку думати ти перестанеш
 Якщо тепер зі мною ти Надія будеш
То горе скоро ти своє забудеш

 Що пороблю я тепер що я вдію
 Адже дуже сильно я люблю Голош Надію
 Від неї тепер щастя моє залежить
 А серце моє тепер тільки їй належить

 Вона з'явилась так красиво у моїм житті
 Ще не відчував ніколи я подібних почуттів
 Я одразу зрозумів що покохав її
 Ех якби вона вміла прочитати думки мої

 Від усього серця я тепер радію
 Що зустрів її Голош Надію
 Хочу бути з нею я зранку до ночі
 Хочу дивитися в її красиві очі

 Адже мав у серці останню я надію
 І зустрів нарешті я Голош Надію
 Знаю з нею я щасливим буду
 Обіцяю що ніколи її я не забуду

 Адже це найбільша у житті моїм подія
 На мене увагу звернула Голош Надія
 А серце моє в грудях б'ється сильно так
 Коли заходить вона в Контакт

 Адже більше я такої Наді
 Не знайду в Америці а чи в Канаді
 Бо вона на світі така одна
 А кращої за неї ніде нема

 Надя Надя Надюшечка
 Болить без тебе моя душечка
 Скажу тепер я вголос
 Що люблю я Надю Голош

 Автор: Михаил Стан, г. Ужгород, 19 января 2012 г.