Прийшла зима

Миша Стан
ПРИЙШЛА ЗИМА

Прийшла зима прийшла зима
Але кохання все нема
Прийшла зима прийшла зима
А я один і ти одна

Прийшла зима прийшла зима
І звела нас з розума
Прийшла зима прийшла зима
А я надіявся дарма

Зима прийшла з холодами морозами
А любов пішла з гарячими сльозами
Не захотіла ти продовжити відносини
Що весною почались і закінчилися восени

Слів нема у мене яка ти гарна
Та всі мої старання напевно марно
Старання бути з тобою однією
Та знаю що ніколи не будеш ти моєю

Ніколи уже зі мною ти не будеш
Час пройде і ти мене забудеш
Забудеш точно і ніколи вже не згадаєш
Таємницю кохання мого не розгадаєш

З неба на голову падає сніг
Та я не можу зрозуміти у чому мій гріх:
Що я любив тебе більше за життя?
Хто зможе пояснити мені все до пуття

Навіщо зустрічатись навіщо кохати
А потім очі свої від мене ховати
І тремтіти від холоду на холоді
Адже кохати треба поки ми молоді

Зупинись подивись цією зимою
Що тепер зробила ти зі мною
Бо пропадаю я без твого кохання
Ти надія моя і любов остання

Повернись подивись як мені важко
Без тебе жити на цім світі тяжко
Бо не знаю як зиму цю перезимую
Я за тобою дуже плачу і сумую

За вікном мете виє хуртовина
"Ти з другим!" - на все село новина
А я без тебе всі дні і ночі
А Ви питаєте чому у мене сумні очі

Та може колись закінчиться зима
А новина ця забудеться всіма
Та пам'ятати я не перестану
Мою дівчину Шимон Оксану

Історія ця зачепить серце всіх
У когось будуть сльози а може буде й сміх
Але кого Бог одним ярмом сполучає
Людина хай того не розлучає...

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 30 ноября 2011 г.