ВКонтакт! Г мн ВК на века!

Миша Стан
ВКонтакті! (Гімн "ВК на века!")

Оксанка Шимон де? ВКонтакті!
Мар'янка Немеш де? ВКонтакті!
Маринка Бокоч де? ВКонтакті!
Всі мої друзі де? ВКонтакті!

ВКонтакті тепер всі мої друзі
Просто друзі друзі по школі і друзі по ВУЗі
А якщо тебе ще немає тут
Іди сюди тебе давно уже ждуть

Якщо життя наше здається сірим
Ми все одно надію не втрачаєм
Ми у любов і щиру дружбу вірим
А все погане ми не помічаєм

Коли твої друзі у різних кінцях
Коли вони знаходяться далеко
Тобі допоможе мережа ця
Зібрати разом вас усіх так легко

Друг твій друг мій наш спільний друг
Не зупиняйся шукай далі
Тут ти знайдеш своїх друзів і подруг
Дізнаєшся їхнього життя деталі

Новини аудіо відео фото і нотатки
Подарунки діалоги зустрічі питання
Додай кого хочеш у закладки
І знайди справжнє тут кохання

Хочеш знати нові факти?
Уже не треба юзати в Google
Та не забувай сидіти ВКонтакті
Щоби знати новини Мирави та Углі

Я уже втягнувся в такт
Я тут майже уже два роки
Замінив мені вулицю Контакт
З ним не мав я жодної мороки

І що мені робити я навіть не уявляю
Якщо тепер від мене заберуть Контакт
Може з дівчатами я погуляю
Але точно знаю що не зможу жити так

Я точно не переживу цього помру
Адже тоді скажіть для кого мені жити
Якщо не зможу заходити на http://vkontakte.ru
З ким тоді мені дружити

Контакт єднає держави й континенти
Єднає долі і людські серця
Він дарує приємні лиш моменти
Хай завжди буде мережа ця

Напевно знаю я одне
ВКонтакті є і завжди буде
Ніколи його слава не мине
Бо він по-справжньому потрібен людям

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 3 октября 2011 г.