Лiтолюбовьiти, оксанко

Миша Стан
Л.I.Т.О. (Любовь I Ти, Оксанко...)

Сонце з неба пече
Вода в річці тече
Поруч твоє плече
Що мені треба іще

Знову літо в село прийшло
І всіх наче із розуму знесло
І в тобі зразу любов прокинулась
А ти відразу мені на шию кинулась

А я тебе ніжно-ніжно обійму так
Твоя любов для мене наче знак
Теплого і сонячного літа
Тепер завжди у мене буде dolce vita

Ти мої думки вголос читаєш
Ти напам'ять мої бажання знаєш
Та я хочу тобі тепер сказати
Що буду вічно я тебе кохати

Ми будемо до ранку лічити зорі
Будемо з тобою разом у радості і горі
Адже літо - це сезон романів
А не любовних обманів

Цього літа ми разом будемо
І про нудьгу з тобою ми забудемо
Адже я маю все що мені треба
Тебе літо сонце річку й небо

Я тебе так хочу цього літа
Ти моя богиня Афродіта
З як небо синіми очами
Я без тебе не сплю ночами

Ти послана для мене небесами
Ніжно я тобі шепчу устами
Адже без тебе і літо це не літо
Якщо воно любов'ю твоєю не зігріто

Автор: Михаил Стан, г. Клин, 23 мая 2011 г.