Алла Пугачёва - Этот мир

Тимофей Аксёнов
Придумали не ми, що день за днем летить,
І сум, і радість всім постійно несе.
Та хто же знати міг – влаштований так світ:
Можливо раз в житті зробити усе.

Ця земля – не наше творіння -
Ця земля нам Богом дана.
Ця земля – не наше творіння –
Ця земля нам Богом дана.

Хай травень назавжди лишитися не зміг,
Хай промінь сонця хмару знов не пробив,
Не забувай про те, що є чудовий світ,
Що є у тебе я, а в мене є ти.

Ця земля – не наше творіння -
Ця земля нам Богом дана.
Ця земля – не наше творіння –
Ця земля нам Богом дана.

Єдиний спосіб є талан перемогти,
Єдиний шлях до всіх яскравих зірок:
Якщо кохання в нас з тобою назавжди,
До нашої мети залишиться крок.

Ця земля – не наше творіння -
Ця земля нам Богом дана.
Ця земля – не наше творіння –
Ця земля нам Богом дана.