В. еС. на

Миша Стан
В.еС.на

Я вірю що весна прийде вже скоро
І забере з собою моє горе
І як тільки сонечко пригріє
Ось тоді здійсниться моя мрія

Адже хіба я хочу так багато
Кожен день з тобою наче свято
І вночі мені з тобою не до сну
Ось за що я так люблю весну

У садах дерева в листя одягаються
Надворі дівчата роздягаються
Бо прийшла весна прийшло тепло
І моє горе світ за очі утекло

Стоїть посмішка на моїм лиці
Коли ми йдем по вулиці
Коли у всіх ми на виду
Час зупиняється а я іду

Тільки в Углі в нашому селі
Всі дівчатка дуже веселі
Всі так мило посміхаються мені
А я за все це дякую весні

Бачу я назустріч ти мені ідеш
І моєму щастю немає меж
Від радості співаю я пісні
Лише тобі і весні

Адже якби весна ця не прийшла
Де б ти мене тоді знайшла
Весна іде і нам красу несе
І я весні цій дякую за все

Був би я з тобою а чи сам хто зна
За мене вирішила все весна
Вона прийде я знаю вона точно буде
І тоді моєю стане Волос Люда

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 21 февраля 2011 г.