ДО ЛЮДИ! ДОЛЯ ДЕ?

Миша Стан
ДО ЛЮДИ! (ДОЛЯ ДЕ?)

Пробач мені прошу я
Я визнаю свою помилку
Одну тебе не залишу я
Бо я люблю тебе Людмилко

Пробач мені всі мої гріхи
Прошу тебе і молюсь Богу
Нема на світі кращої утіхи
Ніж удвох ділити радість і тривогу

Я винуватий винуватий знаю
Що безумно так тебе кохаю
Не мовчи хоч щось скажи ти
Бо не можу я без тебе жити

Пробач мені хоча це важко
Повір не можу я без тебе пташко
Стоїш у мене ти перед очами
Я вдень не їм і не сплю ночами

Ти так близько і в той час далеко
Та все одно мені не легко
Бо розумію я і сам все бачу
Що так мало я для тебе значу

Я тебе все добре розумію
Та сказати це тобі не смію
Бо боюся щоб не було гірше
Про свої почуття я напишу у віршах

Це не твоя біда і не твоя вина
Що я такий один і ти така одна
Це є благословення Боже
Хоча я помиляюсь може

Хай навіть даремно час я гаю
Але все одно тебе благаю
Я вже нічого не боюся
Лиш щоб простила ти мене молюся

Автор: Михаил Стан, с. Угля, 9 февраля 2011 г.