COOLтурний шТРИх

Миша Стан
COOLтурний шТРИх

Я є культурний штрих
Чесне слово я не з тих
Хто створює купу проблем
Моє ім'я cool-boy MSM

Так я згоден що воно не дуже круте
Але зараз ми не будемо про те
Тому що для мене головне
Як ви оціните мене

Я простий звичайний хлопець
Мріяв про Каменських і Лопез
Вірю що любов світ врятує
Але на даний час моє серце пустує

Так ви не помилилися я вільний
Ось номер мій мобільний
+380989935419
Я навіть і не збираюся його мінять

Саме для вас а не для жовтої преси
Запишіть назву моєї e-mail-адреси
***@meta.ua
Адже свої слова на вітер не кидаю я

Якщо хочете ви бути ВКурсі
Реєструйтесь на моєму web-recourse
http://www.vkurse.wen.ru
Заходіть я вам правду говорю

Якщо вас цікавлять інші факти
Шукайте Михайла Стана ВКонтакті
[[id60159573]]
Напиши мені чи в on-line поговори

Якщо ми з вами з одного класу
То не гайте ви даремно часу
http://www.odnoklаssniki.ru
Або Міша Стан я ще раз повторю

А для тих хто про мене знати більше хоче
Свій домашній адрес я даю охоче
90514, Україна, Закарпаття, Тячівський район,
Село Угля-Мираво, 81 запишіться на прийом

Так я згоден я не такий як інші
Але я добрий хоча й бувають гірші
Просто в мене інші на життя орієнтири
А не гроші тачки і дорогі квартири

Я люблю стабільність і комфорт
І стараюся не падати за борт
Хочу зробити якомога більше я добра
Бо знаю що життя не більше ніж ігра

Якщо вам до вподоби мої слова
Значить у вас є на плечах голова
Значить у нас є багато спільних ідей
Я знаю світ не без добрих людей

Автор: Стан Михайло, с. Угля, 20 січня 2011 р.