Ностальжи доста лжи

Миша Стан
НОСТАЛЬЖИ (ДОСТА ЛЖИ)

Ех би взяти і напитись
Десь у річці утопитись
Розігнатись і розбитись
Щоби більше не влюбитись

Ну треба же треба же було такому статися
Ну треба же треба же було так закохатися
Щоби так зразу голову втратити
Ніяк не можу собі я пробачити

Не міг я ніяк передбачити
Що ти не зможеш мене пробачити
Та не можу з собою я нічого зробити
Бо не можу я тебе не любити

Боже за що цю дав Ти мені кару
Бо немає на світі гіршого удару
Ніж знати що твоя кохана тебе не любить
І твою любов вона губить

Вже не допоможе кохання
Ані моє гірке зітхання
Якщо вона сама так рішила для себе
А я? Напевно так мені й треба

Так мені й треба за те що я вірю в кохання
Хай це буде моя помилка остання
Бо не можу я тепер спокійно дивитись
Як вона з іншим буде любитись

Іду-біжу від цього світу світ за очі
Щоб ти не бачила мене цієї ночі
Поїду геть далеко без зупинок
А ти можливо не зрозумієш мій учинок

Та я просто так скажу тобі між іншим
Будь щаслива не зі мною так із іншим
Якщо моя любов для тебе не має значення
Ну все я пішов пробач і до побачення

Автор: Стан Михайло, с. Угля, 15 січня 2011 р.