Льодяне серце людине серце

Миша Стан
ЛЬОДЯНЕ СЕРЦЕ (ЛЮДИНЕ СЕРЦЕ)

Твоє льодяне серце
Так важко мені розтопити
Та все ж доведеться
Бо не можу я тебе розлюбити

І хоч можливо ти мене ніколи не полюбиш
Та знаю я одне мене уже ти не забудеш
Я увірвався так раптово у твоє життя
Ще не було у мене такого почуття

Я люблю тебе та сказати це тобі не можу
Чи боюся я що я тобі не підходжу
Та хай буде більша це моя помилка
Головне щоб полюбила мене Людмилка

Я кохаю тебе так як інший не уміє
Та сказати це тобі я не смію
Бо боюся я людського осуду
Що закохався я у Волос Люду

І хоч люблю я тебе таємно
Мені все одно приємно
Бо є тепер у мене заради кого жити
І хотів би я з тобою по-справжньому дружити

І навіть якщо колись не будеш ти зі мною
Я буду сумувати за тобою лиш одною
Адже ти була у мене така одна-єдина
Для мене ти тепер найдорожча є людина

І якщо з іншим ти підеш далеко
Знай що без тебе мені буде не легко
Та я терпітиму адже для мене важливо
Щоби ти завжди була щаслива

Тож вирішуй чи мене теж ти любиш
А чи назавжди мою любов погубиш
Якщо цей віршик ти читаєш мені легше стане
І я надіюся що серце твоє льодяне розтане

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 8 января 2011 г.