Слова На Вiтер сLOVE на VITАр

Миша Стан
Слова На Вiтер (сLOVE на VITАр)

Не кидай свої слова на вітер
Що я кращий на всім світі
З тобою разом нам не бути
Як не можеш ти цього збагнути

Не кажи що мене любиш
Не кажи що вірна будеш
Я тобі не вірю знову
Ми ведем пусту розмову

Я знаю що ви всі хороші
Але ти цінуєш тільки гроші
А не моє кохання до тебе
Тож напевно так тобі й треба

Не знав я що за пазухою змію грію
А ти розбила мою мрію
Ти розбила моє серце на осколки
Вони ранять душу наче голки

Я не можу вічно так терпіти
Я же можу взяти і піти
Ти будувала любов нашу з обману
Але я герой не твого роману

Я не знаю як ти смієш
Казати що любити вмієш
Адже всі твої слова
То чиста полова

Мені казали добрі люди
Що кохання в нас не буде
А я сміявся їм не вірив
Аж поки на собі все не перевірив

Все дуже просто ти - путана
Обманула навіть Мішу Стана
На вид така спокійна й тиха
Ти принесла мені багато лиха

Але тепер моя дитинко
Платити треба за свої вчинки
І не благай уже тепер пощади
Знай я не пробачу тобі зради

Якби я тепер побачив
Що ти каєшся усе б пробачив
Але для тебе любов не має значення
Іди собі від мене до побачення

Навіть слів у мене вже немає
Іди собі ніхто тебе вже не тримає
І не треба вже мене просити слізно
Ти схаменулась надто пізно

Та перед нашою розлукою
З тобою поділюся я наукою
Даруй тепло тому хто його цінує
Не шукай того що не існує

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 5 января 2011 г.