Угля-Мираво УМ, Юг, lamour, Во!

Миша Стан
Угля-Мираво (УМ), (Юг, lamour, Во!)

Повернусь із міста до свого села
Бо то є Батьківщина моя мала
Бо у моєму рідному селі
Мене знають всі дорослі й малі

Я своє Мираво і Углю
Дуже сильно люблю
І думаю що любить і мене вона
І пам'ятає Михайла Стана

Люди якби ви знали як мені повезло
Що Угля є моє рідне село
Я знаю всіх і всі знають мене
А для мене це саме головне

І хоч виріс я під Термоксою і Кливою
Вважаю я себе людиною щасливою
Бо маю те чого не мають інші у містах
Я вільний наче вітер наче птах

І не піду звідси я жити нікуди
Тут живуть мої батьки діди і прадіди
За нього наші діди віддали своє життя і сили
Щоби ми тут тепер спокійно жили

Я думаю що всі напевно чули
Що є таке село під Менчулом
Адже заповідник є і монастир у нашому селі
З усього світу їдуть люди до нашої Углі

Угля - перлина Срібної Карпатської землі
В школі говорили нам учителі
Стоїть вона уже віки
На берегах Малої Угольки

По всьому світі слава лине
Про село з Углянської долини
І я хочу лише одно
Щоб було завжди воно

Я народився тут і тут живуть мої друзі
Хтось вже одружився хтось ще навчається у ВУЗі
Та є між нами таке щось невидиме
Що всіх нас з'єднує в одне-єдине

А ще в Углі в нашому селі
Всі дівчата красиві й веселі
Тай не гірші і на Мираві
Щоб лише були здорові

Нам на радість а комусь на зло
Є у нас найкраще на світі село
Кожен знає його ім'я
А хто не знає тому скажу я

Угля наше рідне село
Такого вже не буде нема і не було
Я Михайло Стан передаю всім углянам привіт
Я впевнений колись за неї дізнається весь світ

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 24 декабря 2010 г.