Ми разом

Князев Дмитрий
Вже рік,як ми разом
Вже рік,як ми поруч
Вже стільки стежинок с тобою пройшли
В очах твоїх щастя
В душі моїй спокій
Кохання шукали й нарешті знайшли

Блукали у смутку
Страждали від болю
Ховали надію на кращі часи
Злітали до неба
І падали в воду
Серця наші мліли від сонця краси

Вже рік,як ми разом
Вже рік,як ми поруч
А ніби учора зустрілись у сні
Єдине в нас щастя
На двох одна доля
З тобою всі дні незабутні,ясні
            20.04.13