Я люблю ВОлос ЛЮду

Миша Стан
Я люблю ВОлос ЛЮду

Хлопчик з очима які ніколи нє сміються
За його серце всі дівчата б'ються
Але переможе з них тільки одна
Як її звати хто вона

Хлопчик який ніколи нє сміється
А що йому робити остається
Хто відповідь правильну дасть
Тому своє серце він віддасть

Розкажу я вам дівчата і хлопці велику таємницю
Закохався я по вуха в углянську дівицю
Та знаю що дізнаються про це всі у селі
Будуть за це знати і дорослі і малі

Ну гаразд розкажу як це було
Я приїхав з Тячева до Углі у село
Зайшов я в Углянську школу
І побачив там одну прекрасну тьолу

Все це діло було у вівторок
Якраз закінчився урок
Хочеш вір мені а хоч не вір
Вийшла вона з подругою надвір

Я закохався в неї з першого погляду
Нє знаю на щастя чи на біду
Хоч не знав я навіть її імені
Та тоді вже було все одно мені

Заради неї я переглянув майже весь ВКонтакті
Лише для того щоби дізнатися про неї якісь факти
Я не сподівався і не вірив в диво
Адже це абсурд це просто неможливо

Але існує Бог на світі милостивий
Я зробив все навіть неможливе
Я знайшов її в соц. мережі
І додав її до себе у друзі

Я тепер скажу всім вам вголос
Дівчину цю звати Люда Волос
Вона сама краща сама мила
Ця дівчинка Волос Людмила

Їй тепер 15 років
Але красива вона нівроку
І з кожним днем стає вона все краще
А мені піти познайомитись з нею все важче

Я знаю що на даний час
Людка ходить в 11 - А клас
І різниця у віці у нас років 5
Та мені все одно що інші говорять

Я хочу щоб у нас із нею завжди була казка
Щоб завжди була зі мною моя Златовласка
Адже нє можу я собі вже навіть уявити
Як далі бути якщо без неї доведеться жити

Я думаю що Людка мене зрозуміє
Адже ніхто так як я її любити не уміє
Вона моя друга половинка
Людка супер дівчинка-блондинка

Я раніше сумував а тепер радію
Вона мені вернула на любов надію
І тепер я з усієї сили буду
Любити дівчинку Волос Люду

Буду любити з усієї сили
Бо кращої нема на світі за Людмили
І я думаю мені щастя усміхнеться
Адже я її люблю від усього серця

Що б ви там не говорили люди
Я це життя не проживу без Люди
Я передаю тобі повітряний поцілунок і привіт
Адже без тебе мені цей не милий світ

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 18 декабря 2010 г.