ду на Ви

Миша Стан
Іду на Ви

Мені урвався терпець
Скоро всьому кінець
Всі діла пішли нанівець
Та є ще блокнот і олівець

Хай йому грець
Я один молодець
Я іду навпростець
До ваших сердець

Я люблю вас мої друзі і подруги
Я це говорю вам вже не вперше і не вдруге
Адже ви все що є у мене моє життя
У мене до вас лише найкращі почуття

Ми з вами разом уже дуже давно
І я хочу вам сказати одно
Ми всі за одного і один за всіх
У цьому наша сила у цьому наш успіх

Я стараюся для вас і ви для мене теж
Наша дружба без кордонів і їй немає меж
Адже вона сильна і не страшне нам горе
Нам море по коліна ми перевернем гори

Ми можем так як не можуть інші
Ми самі кращі всі інші гірші
Інших всіх ми тримаємо в напрузі
Всі рівняються на нас адже ми справжні друзі

За ними минуле за нами майбутнє
У нас від життя враження незабутнє
Ми йдемо в майбутнє в ногу з часом
Ну і саме головне ми завжди разом

Ми всі разом одна велика сім'я
Дружба ось таке у неї ім'я
Друзі вам завжди будуть дуже раді
Тому бережіть друзів! Кінець моїй пораді

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 9 декабря 2010 г.