R b, hip-hop для дуреп

Миша Стан
R&B, HIP-HOP для дуРЕП

Я люблю rap r&b і hip-hop'чик
Я твій і тільки твій золотий хлопчик
Адже мій hip-hop r&b і rap
Не для дурнів і не для дуРЕП

Мій стиль називається la'-r&b
Я думаю що сподобається це тобі
Зрозумійте ви мою харизму
Адже це любовна лірика з присмаком драматизму

Привіт всім всім я всіх вас вітаю
Хто мене знає і кого я знаю
Адже мати багато друзів це класна річ
І не випадкова наша зустріч

Розпочну з того я що нового сталося
Що мені уже зробити вдалося
А вдалося мені ого-го нівроку
Я із вами ще з 2002-2003 року

А почалося все це так загадково
Ще у 7 класі зовсім випадково
Написав я першого в своєму житті вірша
Тоді я зрозумів до чого лежить моя душа

Так моя душа музиці належить
І лише музика мене повсякчас бентежить
А все інше доповнює головне
Без музики не було би і мене

Навчаючись у школі а також у ВУЗі
Мені ще тоді казали мої вчителі і друзі
Що з мене велика виросте людина
І я думаю тепер настала ця година

Мої вірші знають в Києві Мукачеві Тячеві Буштині Колодному Мираві та Углі
На VKURSE.WEN.RU Е- MOTION.WEN.RU DYNASTY.WEN.RU В Контакті та в Google
Тож і ви не лінуйтеся читайте
Мої вірші на офіційному моєму сайті

У моїх віршах є сенс у кожному слові
Ось чому вони такі популярні і кльові
У кожному з них криється глибокий зміст
І зрозумілі вони жителям сіл і великих міст

Читай мене якщо хочеш бути VKURSE
Тусуйся на моєму web-resourse
Якщо хочеш зі мною бути разом
Іди за мною в ногу з часом

Філософ патріот романтик 3 в 1
Такий mix не вдавався ще нікому
Лише я один такий в українській естраді
Знаю я що ви мені дуже-дуже раді

Адже я стараюся для вас а не для себе
Для всіх разом і лише для тебе
Ну все до побачення ой ледь не забув
З вами COOL-BOY_MSM а саме Стан Міша був

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 7 октября 2010 г.