НЕ ДАМО! УКРА НУ

Миша Стан
НЕ ДАМО! УКРАЇНУ

Не дамо Україну
Повернути знов у руїну
Повернути Україну у руїну не дамо
Люди хто зі мною уперед! you came on

Я спочатку знав що Партія Регіонів
Пропагує свавілля без кордонів
Українофоби москофіли українців називають бидлом
Не знаю як вам а мені це все уже набридло

Так можна зробити страйк істерику
А потім взяти утекти в Канаду чи Америку
Все може стати гірше а може стати краще
Та знай одне ти не можеш кинути її напризволяще

Коли регіонали дістали владу
Довели Україну нашу до безладу
І хочуть Україну до Росії приєднати
Ось вам дуля з маком нате!

У нас ще не все так як би хотілося
Де ваш патріотизм свобода слова де поділася
Нам лише 19 років ми ще молоді
Через 100 подивимось що скажете тоді

Якщо ти справжній українець
Значить ще не скоро нам кінець
Значить Україна ще не вмерла
Срібна Земля річка Тиса гора Говерла

24 серпня в України день народження
Я знаю нашу історію своє походження
За наш Гімн Прапор Герб-тризуб
Ми виб'ємо загарбникові зуб

Я сьогодні ще живий а завтра Бог його знає
Хай кожен з вас аксіому цю запам'ятає
Хто чужого прагне а свого не любить
Той чужого не досягне і своє погубить

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 1 сентября 2010 г.