Велика уголька

Миша Стан
Велика УгОЛЬКА

Адже ця дівчина Бокоч Олька
Живе в селі Велика Уголька
В Тячівськім районі Закарпатської області
Хлопці всі в полоні її власті

Якщо ти кохаєш хлопче Олю
То не завдавай їй такого болю
Може ти не знаєш please
Що ти недостойний її сліз

Побачив її фото у брата на фоні мобільного
Ще тоді подумав що може бути у нас спільного
Різні ми роками і не з одного ми села
Я ходжу завжди похмурий а ти завжди весела

Хоча це звучить досить загадково
Напевно ми зустрілися не випадково
Це була напевно Божа воля
Щоб за мене знала Бокоч Оля

Вдруге ми зустрілись на весіллі на Великій Угольці
Ще тоді подумав як сподобатись такій куколці
Вигляд як у гордої і неприступної
Доведеться зачекати можливості наступної

Через півроку таку можливість я отримав
Але на жаль її я біля себе не утримав
А можливість була у мене була
Думаю що вона мене ще не забула

Хоч вона в друзях у мене ВКонтакті
Наші серця уже не б'ються в такті
Все сталося якось так само собою
Навіть не часто ми спілкуємось з тобою

Люди хай вам буде це уроком
Як простим необережним кроком
Можна втратити останню
Надію на кохання

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 26 августа 2010 г.