Яблучко Я ****ь ко?

Миша Стан
Яблучко (Я ****ь ко?)

Яблуко від яблуні
Недалеко падає
Кажуть всі мені
Що у тебе інший є

Яблучко яблучко
Далеко не котись
Ти моє коханнячко
До мене повернись

Скажи чому буває так на світі
Що в житті нічого вже не світить
Що нема до кого повернутись
І нема до кого пригорнутись

Скажи тепер як далі мені бути
Якщо мене хочеш ти забути
Навколо все стало чорно-біле
Таке чуже мені і не зрозуміле

А я кохав лише тебе єдину
І ніколи тебе я б не покинув
Навіть якщо б весь світ перевернувся
Я б завжди до тебе повернувся

Не дала ти мені такого шансу
І тепер уже немає сенсу
Доводити тобі моє кохання
Це крапля терпіння мого остання

Сльози мої тоді текли рікою
Ти від мене відгородилася рукою
Сказала ти щоб ішов собі подалі
Не буду зараз згадувати ці деталі

Сльози висохли на лиці моєму
Тепер уже не буде по-твоєму
Ти сама собі вибрала свою долю
Тож лети вільною птицею на волю

Так було уже не раз і не двічі
Подивись тепер мені у вічі
Чому таке зі мною ти зробила
Напевно ти мене ніколи не любила

Хоч як би ти мене тепер просила
Тебе збагнути не у моїх силах
Ти думала що усе буде безкарно
Але мої слова сказані не марно

Я не суджу тебе ні твої дії
Хоча ти позбавила мене надії
Хай останеться це на твоїй совісті
Добігає кінець моїй короткій повісті

А те що вона вийшла такою сумною
Знаєш це не є моєю виною
Іди від мене не проси пробачення
Я не пробачу все до побачення

Все дійшло кінця свого логічного
Адже не буває кохання вічного
Я тобі повір правду говорю
І останній раз тобі я повторю

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 6 июля 2010 г.