Dolce Vita

Миша Стан
Dolce Vita

Якщо у тебе є дівчина Віта
Значить буде у тебе dolce vita
Не важливо зима надворі або літо
Все навколо її теплом зігріто

Якщо твою дівчину звати Віта
Ти найщасливіший хлопець цього світа
Я тобі щиру правду говорю повір
А якщо ти мені не віриш перевір

Адже вона була така єдина
Вона найдорожча мені людина
Не знайдеш таку більше ти кобіту
Хоча би трохи схожої на Віту

Тому ти подаруй їй оці квіти
Для найкращої на світі Віти
Адже сам цього зробити я не встиг
Біль у серці до цих пір іще не стих

З нею було добре а тепер не краще
З кожним днем все стає дедалі тяжче
І коли не маю сил терпіти оці муки
Тоді беру мобільний телефон у руки

І коли стає нестерпно гірше
Тоді пишу свої я вірші
Про дівчат життя і нерозділене кохання
Знай Віто ти була любов моя остання

Біль у серці досі не стихає
Бо воно безмежно так тебе кохає
І ніяк не можу я тебе забути
Друже цього тобі ніколи не збагнути

Тому ти вчися на моїй помилці
Щоб як я не залишився наодинці
Адже твоя Віта у всьому світі найкрасивіша
Повір мені це тобі говорить Стан Міша

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 16 июня 2010 г.