Марина Волос

Миша Стан
Марина Волос

А у нашому селі
Всі дівчата веселі
Та мені до них байдуже
Бо люблю Маринку Волос дуже

Вона моя друга половинка
Супер-дівчина Маринка
Не шукай її "ВКонтакте" не шукай і в "Google"
Вона працює в Буштині а живе в Углі

Увага увага всім вікторина люди
Вгадайте хто працює в "ІНСТРУМЕНТ-БУДі"
Про неї дізнається не кожен
А лише той хто переможе

Отже перейдемо до першого рівня
Дізнаємось ми її прізвище та ім'я
Може це Олена Вікторія а чи Наташа
Але не вірна відповідь ваша

Не знаєте тоді скажу я вам вголос
Дівчину цю звати Марина Волос
Їй тільки 26 років
А красива вона - нівроку

Ну гаразд відкрию вам свої я таємниці
Що своє серце я подарував Маринці
Ти на мене Мариночко не сердься
Скажи як знайти дорогу до твого серця

Тільки ви про це не розказуйте Маринці
Я це сам скажу їй наодинці
Я скажу їй що вона найгарніша
Це говорить їй Стан Міша

От підходить і кінець нашій вікторині
Я передаю привіт Волос Марині
І всім колегам з "ІНСТРУМЕНТ-БУДу"
З вами був cool-boy_MSM_Label. Далі буде...

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 6 июня 2010 г.