Бо чоловiку-зле... Жарт

Валентина Козачук
Берізки одягли зелені льолі,
 Напнули вже кульбабки  парасолі,
Весь світ стає прекрасно-кольоровим,
Чому ж ти все мовчиш і хмуриш брови?

Чому не дивишся на мене ,як завжди,
Куди учора ти ходив,скажи, куди?
Чому додолу опускаєш очі?
Відповідать мені чому не хочеш?

Чому небритий ходиш, мій коханий?
Якщо такий-вернусь собі до мами!
-Ну що ти причепилась : все чому й куди?!
Налий "сто грам"-все буде,як завжди...