Не кажiть гоп

Виктор Малороссов
Не кажіть, дівчата, "гоп",
Навіть якщо вскоче,
І запустить свій "мікроб"
До принад охочий.

Бо, як сонечко зійде -
Вітерець ранковий
Здує з ліжка, й "Джоні Депп"
Накиває знову

П"ятаками... Тільки гвалт
Збудить сонну тишу
Й лютих псів. Такий фінал
Часто зносить кришу.



    14.03.2013р.