Людина - особлива

Богдана Синюк
Людина - особлива, бо Слова...
Які самі приходять, казна- звідки...
Шикуються в рядки... То й повна голова
Розбурханих думок. Лиш зорі тому свідки

Чи думати могли б?! Якби не було слів...
Напевне ні, без мови - не зуміли б;
Лиш образи самі ввижалися би в сні,
А ми би пропадали, та німіли

А так, слова -  мов коди ДНК-
Несуть в собі таку велику силу,
Що їм підвладна вже - життя ріка
І Вічність двері перед ними відчинила



Фото Олега