Я твоя

Надежда Рубинская
Серце каже, що палко ти любиш,
А різниця в роках - не біда.
Мої руки пестливо голубиш
І шепочеш: «Тебе не віддам!»

Віддавати нікому не треба.
Я твоя, мій коханий, твоя.
І на крилах любові до неба
Злетимо. Хай стрічає зоря!

Ми з тобою не варті розлуки!
Мов дарунок нам спів солов’я.
Чуєш, в пісні чарівні є звуки:
"Я твоя, я твоя, я твоя".

                15.04.2013