***

Наталка Бойченко
Я мабуть найкраща в світі!
Збираю дощі в долоню,
Дивлюся на море при світлі,
До ночі воно охолоне.

Пускаю човни в калюжі
І літачки у небо,
Але твої очі байдужі
Не знають, та і не треба!

Хоча ти не принц, не геній –
Твої горизонти справдяться!
Та наші маршрути денні
Ніяк не перетинаються…

І знову з тобою поруч
Не я  і чужі парфуми.
Ви вправо йдете дворами,
А я повертаю ліворуч…)