Вечiрня зiрка

Александр Вилд
Вечірня зірка в пелюстках,
І ніч довколу розстелила
Чарівну ковдру, не допила
Росу прозору на квітках.

За день мої нагріті мрії
Зливаються з піснями вітру
І пропливають у повітрі
Натхненним відчуттям надії.

Земля парує в насолоді,
Незвична тиша навкруги,
І тільки б"ється в береги
Ліниво хвиля в прохолоді.