Fifty Nine, все още много Fine

Весела Йосифова
И тази зима си замина.
И разцъфтях по-ароматна,
по-шарена от теменуга дива. 
По-жилава съм от коприва
и по-усмихната от кукуряк.

Навярно съм орисана
да съм щастлива
и Весела да съм ми отива.
И в пъстротата на април
годините не ме превиват.

Сега, освен че съм красива,
по-умна съм и по съм силна.
Годините посрещам със мерак.
Какво като съм Fifty Nine –
все още съм си много Fine!

Весела ЙОСИФОВА :)
11 април 2013 г.