Лист матусi

Анатолий Павленко
Чи  чуєш,  кличу  як  завжди:
Прийди,  матусенька,  прийди.
Я  знаю:  є  ти,  є  на  світі,
Не  можна  ж  так,  без  мам  щоб  діти.

На  радість  чи  то  на  біду
Я  все  одно  тебе  знайду,
Хоч  уявить  поки  не  можу:
На  що  та  зустріч  буде  схожа.

Хай  будуть  зайві  всі  слова,
Права  була  чи  не  права.
Ти  пригорни  лишень  до  себе,
Мені  ж,  знай,  іншого  й  не  треба...

Чекаю  довго  як  на  тебе.