За маминi очi i татовi руки

Левиа
За мамині очі і татові руки,
я низько по пояс вклонюсь.
За ночі недоспані,сум і розлуки
подяку складу своїх уст.
Коханая мамо,татусь сивочолий
за вами я дуже журюсь.
Від вас я пізнала любові доволі
і нею з дітьми я ділюсь.
Найкращі у світі,мої ви кохані
завжди вами милі горджусь.
Свій перший я крок у житті торувала,
шляхом,що й тепер я держусь.
За вашу любов і турботу і ласку,
подякую щиро Творцю.
Що дав мені самих чудових, прекрасних,
батьків на моєму шляху.