Здалось...

Валентина Козачук
Дорогу пилом притрусив гарячий вітер,
І сонце розгорілось,наче піч.
Мені зелений клен сльозу листочком витер,
І прохолодою торкнувся пліч.

Здалось, чи ні, що то рука моєї мами
Тихенько й ніжно гладить по щоці?
І гірко й важко стало,що колись так мало
Я цілувала руки добрі ці...