Передвесняне

Олеся Райська
   
Якось розвиднюється, напевно
   душа квітнівіє  потроху
    ще боязко, ще й не ревно
      жадана ВЕСНО! Нівроку...
і зовсім ще не весніє
    та чорно-біле - спливає
     радістю серце бриніє
морок у тінь поринає
 та вже щезає... Ніжніша
    ВЕСНО моя! благаю
      будь сміливіша, сильніша
       ще - кілька кроків і знаю
        прийдеш,
               прийдеш,
                ВЕСНА!!!