Предвесеннее... Из Олеси Райской

Кариатиды Сны
ПЕРЕДВЕСНЯНЕ
Олеся Райська (http://www.stihi.ru/2013/04/05/7483)
   
---------------------------------
Якось розвіднюється, напевно
   Душа квітнівіє  потроху
    Ще боязко, ще й не ревно
      Жадана ВЕСНО! Нівроку...
І зовсім ще не весніє
    Та чорно-біле - відходить
     Радістю серце бриніє
       Морок у тінь переходить
Та вже щезає... Ніжніша
    ВЕСНО моя! благаю
     Будь сміливіша, сильніша
      Ще - кілька кроків і знаю
        Прийдеш,
               прийдеш,
                ВЕСНА!!!
 
-------------------------------------


Как всё осветлилось немыслимо!
    По капле душа оживает...
     И боязно мне , но неистово
      Я жажду ВЕСНУ ! Я желаю...
Земля ещё - не цветная,
    Но чёрное с белым уходит,
     Радостью сердце бряцает,
      Мрак его в тень переходит
И исчезает... Нежнее,
    ВЕСНА моя, умоляю!..
     Будь же смелей и сильнее.
      Немного шагов - и знаю
       Встречу,
              встречу
                ВЕСНУ!!!