Асен Стефанов

Асен Стефанов
Л Ю Б О В Н А   П Е С Н И Ч К А

Една любов-красива-
Две влюбени сърца.
Една любовна песен,
Обиколила за миг света.

Две души –щастливи
Слели се  в едно,
Събират всички сили,
Прегръщат се и подемат  песента.

Ние с теб сме двата бряга
На нашата река,
По която гордо плува любовта
И много букети красиви цветя.