Я не стесняюсь обняться укр

Владимир Кодебский
Я не соромлюсь обнятись

Я не соромлюсь обнятись
З бабцею, навіть, старою
Також завжди цілуватись
Просто з любою вдовою.

Хто їх іще пожаліє,
Мов, це відходи життя?
Старість і справді хворіє,
Дивиться вже в небуття.

Та без любові не можна
(Істини ції прості!)
Не учиняйте безбожно
Ближнім зневагу в житті.

Всі заслуговують шану.
Проситься радість у дім!
І незалежно від сану
Ніжності хочеться всім.

Хай же любов процвітає,
Радує наші серця,
А зневажання зникає
Зовсім, завжди, до кінця!
                * * *