Элла Уилер Уилкокс The Flovers Have Tender Little

Мариан Роузи
Есть души нежные в цветах,
Что любят и ликуют.
Живые звезды в небесах,
Кружась, как вальс танцуют.
Алмазу хочется сверкать,
Когда он скрыт в песок.
Вселенная вокруг – жива,
Ее сознанье – Бог.

Ella Wheeler Wilcox

The flowers have tender little souls
That love, rejoice, aspire.
Each star that on its orbit rolls
Feels infinire desire.
The diamond longs to scintillate
When hid beneath the sod.
The universe is animate
With consciousness of God.