Блондинка

Миша Стан
Блондинка

Ех коли б хоч на хвилинку
Побачив ти блондинку
Із сусіднього будинку
Дівчину Алінку Карінку Маринку

Ех коли б побачив ти її
Зрозумів би ти слова мої
Адже кращої ніде нема за неї
Ні у Києві ні у Москві ні у Сіднеї

Вперше я зустрів її у дитсадочку
Молода мамаша привела красуню-дочку
І хочу вам сказати зразу
Я закохався з першого разу

Я одразу з нею сів за одну парту
Адже вона повірте цього варта
Я хотів зразу познайомитися ближче
Але дістав удар трохи пояса нижче

Я смикав тебе за гумку для волосся
І нарешті це мені вдалося
Вдалося познайомитись з тобою
Це був шанс подарований судьбою

Потім ми навчалися у школі
Ти подобалась усім: Феді Васі Колі
Адже ти була красивою і розумною
Але що найголовніше ти була зі мною

У школі зрозумів одну я аксіому
Що любов живе у всьому
І нарешті збагнув я теорему:
"Любов треба доводити а то все даремно"

Ми потрапляли в різні ситуації приколи
Так нам і промайнули роки школи
Про все на світі ми забули
Адже тоді закохані ми були

Швидко так пройшли екзамени канікули
Але нам з тобою сумувати було ніколи
А на випускному ми були "Міс і Містер школи"
Знай ці дні не забуду я ніколи

А коли з тобою ми вчилися у ВУЗі
Мені заздрили всі мої друзі
Ще б пак адже моя половинка
Синьоока супер-дівчина блондинка

Але я помічав останнім часом
Що ми з тобою вже не часто разом
Я здогадувався але я не вірив
Адже свою любов і серце я тобі довірив

А що моїй блондинці??!
Залишила мене самого наодинці
А сама коли був час у неї вільний
Зустрічалася із другом нашим спільним

А я готовий був на все для тебе і заради
Але знай не пробачу я тобі цієї зради
А що тепер скажи робити мушу
Адже ти розбила моє серце і розбила душу

А ти подумала що скажуть за нас люди
Довгі язики у них і очі всюди
Але що сталося назад того вже не вернути
Хтозна може так і має бути

Ще хочу я тобі одне сказати
Ти це маєш право знати
Ти була у мене все що я маю
А тепер іди я тебе вже не тримаю

І вона пішла мене одного кинула
Але почуття мої до неї ще не згинули
Запам'ятайте люди цей урок:
Від любові до ненависті один крок

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 22 апреля 2010 г.