8 Березня

Миша Стан
8 Березня

8 березня твій день моя дівчино
Але на жаль у нас з тобою все уже покінчено
Але все одно з Міжнародним жіночим днем
Тебе вітає твій cool-boy MSM

Хто сказав що самій легше впоратись з весною
Знай тобі краще бути лиш зі мною
Я віддам тобі геть усе що маю
Тільки я усі твої бажання знаю

Напевно твоє серце ще не забуло
Як добре нам удвох з тобою було
Як з тобою ми під зорями кохались
Обіймались цілувались і так мило посміхались

Ми були такі щасливі разом
Але щось сталося останнім часом
Що навіть сам не можу я збагнути
Що це було і як назад тебе вернути

Ти пішла собі шукати свою долю
А мені ти цим завдала болю
І досі біль у серці моєму не стихає
Бо воно і досі ще тебе кохає

Але зі мною бути ти не захотіла
Як на крилах ти від мене полетіла
Знайшла собі ти друга іншого
Не знаю кращого за мене а чи гіршого

8 березня сьогодні а на душі смуток
Кому мені тепер зробити подарунок
Адже ти була у мене перша і остання
З розуму звело мене кохання

Нічим не зможу я зарадити горю своєму
8 березня найгірший день у житті моєму
Цього дня мене покинула моя дівчина
І тепер життя моє покінчене

Автор: Стан Михаил, с. Угля, 16 марта 2010 г.